Homepage » Hoofdnieuws » BREAKING | Brands weg bij PSV: ''Een enorm moeilijk besluit''

BREAKING | Brands weg bij PSV: ''Een enorm moeilijk besluit''

( 1 reacties)
BREAKING | Brands weg bij PSV: ''Een enorm moeilijk besluit''

Marcel Brands vertrekt naar Everton, zo laat PSV weten via de officiële kanalen. De technisch manager was acht seizoenen werkzaam bij de club uit Eindhoven, maar nu gaat hij aan de slag in de Premier League. “Een enorm moeilijk besluit, maar ik denk dat dit een goede stap op het juiste moment is”, aldus Brands. 

“Ik heb het hier geweldig naar mijn zin en PSV heeft me de keuze gegeven om er nog wat jaartjes aan vast te knopen”, legt hij uit. “Het is echt lastig om iets dat goed is los te laten, maar dat ga ik nu toch doen. Ook in mijn functie is de Premier League natuurlijk iets geweldigs. Het is in alle opzichten de grootste competitie ter wereld", aldus Brands.

"Ik krijg nu de kans om daar op mijn manier iets neer te gaan zetten. Daar kijk ik ontzettend naar uit", vervolgt de bestuurder, die met een goed gevoel terugkijkt op zijn periode bij PSV. “We hebben ups en downs gekend, maar wat mij betreft overheersen de positieve gebeurtenissen. Ik kijk na acht jaar met een ontzettend voldaan gevoel terug op mijn tijd bij PSV”, besluit Brands. 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 16 May 2018 om 16:54
    Jammer!! Dus Lozano en Ziyech word gekocht
zondag 31 maart 2019
16:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›