Homepage » Hoofdnieuws » Opvallend: PSV legt Lurling vast en strikt Vogel als jeugdtrainer

Opvallend: PSV legt Lurling vast en strikt Vogel als jeugdtrainer

( 0 reacties)
Opvallend: PSV legt Lurling vast en strikt Vogel als jeugdtrainer

PSV heeft Johann Vogel en Anthony Lurling aan zich gebonden als jeugdtrainer, zo laat de club uit Eindhoven weten. Vogel speelde van 1999 tot 2006 bij de Eindhovenaren. Er wordt momenteel nog bekeken welk team de 41-jarige Zwitser onder zijn hoede krijgt.

Ook Anthony Lurling is volgend seizoen actief op De Herdgang. De oud-speler van onder meer SC Heerenveen, Feyenoord en NAC Breda wordt assistent bij PSV Onder-15. De afgelopen maanden liep Lurling (41) al stage in Eindhoven. Vogel en Lurling hebben een contract getekend tot medio 2019. Ook Maikel Verberne, Marc van de Ven, Hidde van Boven en Kevin Phoelich gaan aan de slag bij PSV.

"Verberne gaat op De Herdgang aan de slag als fysiek trainer, Van de Ven verruilt de jeugdopleiding van FC Den Bosch – waar hij de onder 17 onder zijn hoede had – voor PSV FUNdament Helmond en Van Boven de jeugd van FC Utrecht voor een functie als trainer van PSV O13. Phoelich krijgt de leiding over een team bij PSV FUNdament Nijmegen", laat de landskampioen weten via de clubsite. 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 31 maart 2019
16:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›