Homepage » Hoofdnieuws » Bergwijn: ''Als dat zo was, waren zij wel kampioen geweest toch?''

Bergwijn: ''Als dat zo was, waren zij wel kampioen geweest toch?''

( 0 reacties)
Bergwijn: ''Als dat zo was, waren zij wel kampioen geweest toch?''

PSV won zondagmiddag in eigen huis met 3-0 van Ajax en Steven Bergwijn nam de derde treffer voor zijn rekening. De rappe vleugelaanvaller, die dit seizoen zijn definitieve doorbraak beleefde, genoot met volle teugen van de klinkende overwinning. 

"Eigenlijk had ik vanaf minuut één al het gevoel, dit gaat niet meer fout”, verklapt hij in gesprek met de Telegraaf. "Al toen ik de bus uit kwam voor het stadion, ging het helemaal los. Dat geeft je als speler natuurlijk een extra stimulans. Wie zegt dat Ajax betere spelers heeft? Als dat zo was, waren zij wel kampioen geweest, toch? We hebben het echt als een team gedaan", beseft Bergwijn.

"Er stond telkens iemand anders op", vervolgt hij tevreden. "En deze titel voelt sowieso meer als de mijne dan die andere twee, want ik heb nu veel meer gespeeld. Die eerste wedstrijd van het seizoen tegen AZ, toen we met 3-2 wonnen, zag je al dat we als team voor elkaar streden. Dat hebben we het hele seizoen laten zien", besluit Bergwijn over de knappe prestatie van de club uit Eindhoven. 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 31 maart 2019
16:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›