Homepage » Hoofdnieuws » Pereiro scoort weer in topper: ''Daarom speelde ik met Gaston''

Pereiro scoort weer in topper: ''Daarom speelde ik met Gaston''

( 0 reacties)
Pereiro scoort weer in topper: ''Daarom speelde ik met Gaston''

PSV won zondagmiddag in Eindhoven met 3-0 van Ajax en daardoor kroonde de thuisclub zich tot kampioen van Nederland. Phillip Cocu zag dat zijn ploeg heer en meester was tegen de directe concurrent. 

"Mijn spelers hebben vandaag hun ware gezicht laten zien”, reageert hij in Metro. "Dat wilden we ook. Daarom speelde ik met Gastón op tien, twee buitenspelers en een spits. We speelden met volle overtuiging. Iets wat we eerder dit seizoen niet in Amsterdam hebben laten zien”, aldus Cocu.

Aanvoerder Marco van Ginkel vult hem aan. "Lekker als je hem zo pakt in zo’n wedstrijd. We heersten. Dat wilden we ook laten zien", legt de middenvelder uit. "Sommigen mensen betwijfelden of wij wel echt beter waren dan Ajax. Nou, dat kun je na vandaag wel zeggen lijkt mij", lacht Van Ginkel.

Het laatste woord is aan Luuk de Jong. "Dit is een heerlijk gevoel”, erkent hij. "Dat we het thuis op deze manier hebben afgemaakt. Het is een gapend gat geworden met nog drie wedstrijden te spelen, we hebben bijna het puntenrecord te pakken. Dan kun je spreken van een goed seizoen.”

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 31 maart 2019
16:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›