Homepage » Hoofdnieuws » Frank Lammers trots: ''Nu zat ik er wel, als een echte successupporter''

Frank Lammers trots: ''Nu zat ik er wel, als een echte successupporter''

( 0 reacties)
Frank Lammers trots: ''Nu zat ik er wel, als een echte successupporter''

PSV won zondagmiddag in eigen huis met 3-0 van Ajax door doelpunten van Gaston Pereiro, Luuk de Jong en Steven Bergwijn. Acteur en supporter Frank Lammers was na afloop lyrisch over de kampioen van Nederland.  

"Ze hebben het maximale eruit gehaald", reageert hij in het Eindhovens Dagblad. "Ik ben daar ontzettend trots op en heb ervan genoten. Iedereen die zeurt over de speelstijl moet zijn mond houden, want we hebben genoeg doelpunten gemaakt dit seizoen. Als je dan ook nog bijna constant bovenaan staat met ongeveer tien punten voorsprong dan is dat gewoon heel goed", aldus Lammers. 

"Zoet heeft ons heel vaak uit de brand geholpen", vervolgt hij. "Zijn reddingen hebben ons op de plek gebracht waar we nu staan. Veel mensen zijn daar negatief over, maar ik vind het positief dat een keeper zo belangrijk kan zijn. De Jong is het geweten, de werklust en het animo van de ploeg", vertelt Lammers, die zondag weer eens in het stadion zat. "Helaas had ik het vaak te druk, maar nu zat ik er wel. Als een echte successupporter." 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 31 maart 2019
16:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›