Homepage » Hoofdnieuws » ''Toen de kleine Kluivert tjilpte dat Ajax beter voetbalt dan PSV, kreeg ik jeuk''

''Toen de kleine Kluivert tjilpte dat Ajax beter voetbalt dan PSV, kreeg ik jeuk''

( 0 reacties)
''Toen de kleine Kluivert tjilpte dat Ajax beter voetbalt dan PSV, kreeg ik jeuk''

Hugo Borst kan er prima mee leven dat PSV landskampioen is geworden. De Eindhovenaren roepen bij de columnist, radiomaker en analist meer sympathie op dan tegenstander Ajax.

Borst leefde aanvankelijk mee met de Amsterdammers, rondom het Nouri-drama. Echter veranderde dat snel. "Al gauw begon het gezeik over de onervaren trainer, een vuige machtsstrijd tussen Overmars en Bergkamp. Het mondde uit in het ontslag van Marcel Keizer. Zijn opvolger, Erik ten Hag, deed, doet het geen haar beter", aldus Borst in het Algemeen Dagblad

Ook het gedrag richting Hakim Ziyech gaat er bij Borst niet in. "Stuitend was dit seizoen de houding van een deel van het Ajax-publiek ten opzichte van de mooiste voetballer, Hakim Ziyech. Ach, wat zullen ze zijn brille missen volgend jaar."

Erik ten Hag riep in aanloop naar de kampioenswedstrijd dat PSV 'wel bang zou zijn' voor Ajax. "Wie dat uitkraamt met zeven punten achterstand, is natuurlijk compleet geschuffeld. En toen kleine Kluivert tjilpte dat Ajax toch beter voetbalt dan PSV, of zoiets, kreeg ik jeuk." 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 31 maart 2019
16:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›