Homepage » Hoofdnieuws » Kampioensshirt PSV wekt ergernis bij Ajax: ''Dat zou ik niet doen''

Kampioensshirt PSV wekt ergernis bij Ajax: ''Dat zou ik niet doen''

( 2 reacties)
Gratis nieuw thuisshirt PSV
Kampioensshirt PSV wekt ergernis bij Ajax: ''Dat zou ik niet doen''

Ajax verkleinde zondag de achterstand op koploper PSV, dat een dag eerder hard onderuit ging op bezoek bij Willem II. Lasse Schöne kon zijn ogen niet geloven toen hij zag dat PSV met 5-0 verloor.

"In de groepsapp van Ajax werd gezegd dat Willem II op voorsprong stond. Maar ik dacht: Ik ga niet kijken, want 1-0 achter staan is volgens mij wat PSV het lekkerst vindt", zegt Schöne tegen VoetbalPrimeur. "Even later keek ik weer en toen stond het 4-0. Toen dacht ik: Nu is het wel gelopen. De laatste vijf minuten heb ik de tv aangezet."

In Eindhoven doken deze week de eerste kampioensshirts al op, maar dat vindt Schöne wat voorbarig. "Ze moeten het zelf weten, dat ze zo ver op de zaken vooruit willen lopen. Dat zou ik niet doen", aldus de Deen. "Vorige week zei ik juist dat het gat van tien punten overbruggen heel moeilijk zou zijn dus dat zeg ik nu maar weer, misschien krijgt PSV dan het gevoel dat ze er al zijn."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 12 Mar 2018 om 13:03
    Zegt de club die al weken met een grote bek verkondigde dat de achterstand na Feyenoord-PSV 2 punten zou zijn??? Neemt niet weg dat dit PSV meer dan genoeg moeite heeft met winnen als ze wél hun best doen.
  • 12 Mar 2018 om 12:35
    Ergernis bij de club waar ze met een 1 op de stropdas liepen en talenten godenzonen noemen? Volgens mij hebben ze daar het woord arrogant uitgevonden, dus weinig reden tot ergernis. (Alhoewel ik dat shirt ook niet slim vond, past niet bij ons PSV)
zaterdag 22 december 2018
19:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›