Homepage » Hoofdnieuws » PSV zonder geschorste verdediger tegen VVV-Venlo, vier spelers 'op scherp'

PSV zonder geschorste verdediger tegen VVV-Venlo, vier spelers 'op scherp'

( 1 reacties)
Gratis nieuw thuisshirt PSV
PSV zonder geschorste verdediger tegen VVV-Venlo, vier spelers 'op scherp'

PSV kan aankomende zaterdag tegen VVV-Venlo weer een beroep doen op Jorrit Hendrix en Hirving Lozano. Hendrix was tegen Willem II geschorst wegens zijn vijfde gele kaart van het seizoen, Lozano zat een schorsing van drie duels uit. 

Het duel met Willem II (5-0) was voor Lozano het laatste duel dat hij door een schorsing moest missen. De verwachting is dat hij tegen VVV-Venlo weer 'gewoon' in de basis staat. Datzelfde zal ook gelden voor Hendrix. Derick Luckassen kreeg tegen Willem II twee gele kaarten en is dus voor één duel geschorst. 

Overigens staan Santiago Arias, Nicolas Isimat-Mirin, Marco van Ginkel en Steven Bergwijn nog altijd 'op scherp'. Bij een gele kaart in het duel met VVV-Venlo zullen zijn geschorst zijn voor het duel met NAC Breda (31 maart, Philips Stadion). 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 11 Mar 2018 om 18:59
    Luckassen geschorst, toch nog wat gewonnen zaterdag. Nu gewoon 2x knallen thuis met Pereiro op 10, achter Lozano, de Jong en Bergwijn. Anders missen we echt creativiteit op t middenveld. We zijn PSV godverdomme, opvreten dat VVV en NAC!
zaterdag 22 december 2018
19:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›