Homepage » Hoofdnieuws » Borst teleurgesteld: ''Op de tribune dachten we: PSV is te pakken''

Borst teleurgesteld: ''Op de tribune dachten we: PSV is te pakken''

( 0 reacties)
Borst teleurgesteld: ''Op de tribune dachten we: PSV is te pakken''

PSV won zaterdagavond met 1-2 op bezoek bij Sparta en Hugo Borst baalde na afloop van het teleurstellende resultaat. De journalist, die zelf een fanatieke supporter is van de club uit Rotterdam, had 'stiekem' op één of drie punten gehoopt. 

"Vooraf geloofde iedere Spartaan die ik ken in een stunt. Ik ook", schrijft hij in zijn column. "In de kleedkamer, op de tribune dachten we: PSV is te pakken. Tijdens de wedstrijd knikten we al snel naar elkaar: zie je wel, het is niet veel, geluk houdt een keer op. Niemand was bang voor ze", blikt Borst terug.

"En toch scoorden ze", vervolgt hij teleurgesteld. "Niemand had ontzag voor PSV. En toch wonnen ze. Of misschien juist daarom wonnen ze. En met één doelpunt verschil. Misschien wel ­expres, wie zal het zeggen", aldus Borst, die wel 'respect' heeft gekregen voor de koploper van de Eredivisie. 

"Wint Barcelona een prijs, dan kwijlen we", legt hij uit. "Wint Feyenoord een landstitel, dan prijzen we het collectief. Als PSV in april triomfeert, dan wordt dat het kampioenschap van het minimalisme. PSV hanteert een doelmatig concept. Het wordt de winst van het minimalisme", besluit Borst. 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 24 februari 2019
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›