BREAKING | PSV strikt 'nieuwe' rugsponsor: ''Eendracht maakt macht''

( 0 reacties)
Gratis nieuw thuisshirt PSV
BREAKING | PSV strikt 'nieuwe' rugsponsor: ''Eendracht maakt macht''

PSV heeft een 'nieuwe' rugsponsor gevonden, zo laat de club uit Eindhoven weten via de officiële kanalen. Hoofdsponsor Energiedirect.nl prijkt vanaf 21 januari op de achterkant van het shirt met de productnaam PSV Energie. 

Frans Janssen, commercieel directeur van PSV, is blij met de deal. "PSV Energie sluit perfect aan bij de loyaliteits-strategie die we bij PSV voor ogen hebben", legt hij uit op de clubsite. "We ambiëren om de gehele PSV-familie dichter bij elkaar te brengen en elkaar nog meer te steunen", aldus Janssen.

"Eendracht maakt macht", vervolgt hij. "Of dat nu is als speler, supporter of hoofdsponsor, maakt niet uit, we hebben elkaar nodig. Daarin is energiedirect.nl een fantastisch voorbeeld dat nu wederom onderstreept wordt", besluit de bestuurder tevreden. 

Mark van Zon, commercieel directeur van energiedirect.nl, is ook content. “PSV Energie is een nieuw energieaanbod speciaal gericht op supporters van PSV", zegt hij. "Deze uitbreiding van onze samenwerking met PSV stelt ons in staat om de naamsbekendheid van PSV Energie te vergroten en nóg meer fans voordeel te bieden”, besluit Van Zon. 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!