PSV verliest in slotseconden opnieuw twee punten bij FC Groningen

PSV heeft woensdagavond twee dure punten verspeeld. De Eindhovenaren stonden lange tijd met 2-3 voor, maar in de slotseconden maakte Mike te Wierik de verdiende 3-3.

PSV begon goed aan het duel, wat al na zeven minuten resulteerde in de voorsprong. Van Ginkel wilde een voorzet geven, maar Sergio Padt verkeek zich compleet op die bal. Opnieuw zeven minuten later stond het al 0-2, door een knappe goal van Bart Ramselaar.

Een schitterende vrije trap van Yoëll van Nieff bracht de stand echter op 1-2. Via een terechte penalty die door Van Ginkel werd benut, stond het nog voor rust 1-3. Een strafschop kwam er ook voor FC Groningen, benut door Lars Veldwijk. In de slotseconden van de extra tijd werd het toch 3-3, via Mike te Wierik.

Opstelling PSV: Zoet; Arias, Schwaab, Isimat-Mirin, Brenet; Ramselaar, Hendrix, Van Ginkel; Lozano, De Jong, Bergwijn