Derksen kritisch: ''Dat vind ik de grootste blunder van Gerbrands''

0
Derksen kritisch: ''Dat vind ik de grootste blunder van Gerbrands''

Johan Derksen is vol lof over Mark van Bommel. De analist van Veronica Inside is van mening dat Van Bommel, nu trainer van Wolfsburg, langer de tijd had moeten krijgen als trainer van PSV, omdat er een goede trainer in hem schuilt.

"Ik vind nog steeds dat PSV een jongen van de club heel asociaal behandelt heeft, begint de analist maandagavond bij Veronica Inside. "Door het geneuzel en gezeur bij de mensen intern bij PSV, mensen die klaagden dat hij zich overal mee bemoeide, heeft Gerbrands hem eruit gegooid. Vind ik nog steeds de grootste blunder van Gerbrands."

"Hij moet even de normale rookie fouten kunnen maken." Van Bommel won zijn eerste vier wedstrijden als coach van Wolfsburg. "Daarom ben ik zo blij, want als het bij Wolfsburg slecht was gegaan, die voorbereiding liep voor geen meter, ben je al beschadigd in dat vak", aldus Derksen.

Derksen legt de lat niet heel hoog voor Van Bommel. "Als ie in het linkerrijtje eindigt, is dat toch prima?" René van der Gijp nuanceert de positie van Wolfsburg in de Bundesliga. "Het heeft ook wel heel erg meegezeten dit seizoen, maar als het een heel klein beetje tegen zit, met blessures, met covid, met andere gekkigheid, met gele rode kaarten, word je zevende."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

Sunday 3 October 2021
20:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›