Van der Vaart: ''Alles hangt ervan af of Memphis zijn dag heeft''

0
Van der Vaart: ''Alles hangt ervan af of Memphis zijn dag heeft''

Rafael van der Vaart denkt dat Memphis Depay een belangrijke rol gaat spelen bij het Nederlands elftal op het aanstaande EK. De oud-speler van PSV is volgens Van der Vaart op dit moment de beste speler van Oranje.

"Als je niet kan winnen van Oekraïne, Oostenrijk en Noord-Macedonië, moet je je schoenen aan de wilgen hangen. Ik ben nog niet onder de indruk, maar je kunt in zo'n toernooi groeien. Dan hoef je maar een paar goede dagen te hebben en dan sta je in de finale. En een beetje geluk, dat heb je ook nodig", aldus Van der Vaart bij de NOS.

"Alles hangt ervan af of Memphis Depay zijn dag heeft. Dat is onze man, hij is in topvorm", vervolgt de oud-international. "Hij bepaalt of Nederland de halve finale haalt of er al in de groepsfase uit gaat. Als hij het op zijn heupen krijgt, hebben we absoluut een kans om Europees kampioen te worden."

Duitsland en Frankrijk zijn volgens Van der Vaart de favorieten. "Het hedendaags voetbal draait om snelheid, techniek en kracht. Dat hebben zij allemaal."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

Saturday 14 August 2021
18:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›