Koch bekerheld in Bulgarije: ''Voelt totaal anders dan bij PSV''

0
Koch bekerheld in Bulgarije: ''Voelt totaal anders dan bij PSV''

Menno Koch pakte vorige maand de Bulgaarse beker met CSKA Sofia. De oud-speler van PSV redde het in Eindhoven net niet, maar heeft toch een mooie carrière opgebouwd.

"Vanaf de winter ben ik hier en het heeft prima uitgepakt", vertelt Koch in gesprek met Eindhovens Dagblad. "Ik heb heel goed over deze stap nagedacht en het is geweldig als je dan meteen in de basis komt en een grote prijs mag winnen. Bij PSV werd ik in 2016 kampioen en was ik erbij in Zwolle, maar ik had maar heel kort meegedaan in dat seizoen. Nu speel ik alles en dat voelt natuurlijk totaal anders."

Er waren 20.000 supporters bij de bekerfinale in Bulgarije. "Het was de eerste wedstrijd sinds lange tijd met zoveel publiek en dat zorgde alleen maar extra vreugde", geeft Koch aan. "Een van de dingen die me opviel, was dat ik na afloop van de wedstrijd helemaal geen stem meer had. Het zal wel meer voetballers overkomen."

Dankzij de bekerzege gaat Koch met CSKA de tweede voorronde van Conference League in. "Er zit een aantal grote namen in het toernooi, viel me op (onder meer Tottenham Hotspur en AS Roma zijn erbij, red.). Het zou fantastisch zijn om in een groep met zo'n topteam te komen. We zitten nu met CSKA in een goede fase en sinds onze nieuwe trainer er is, zijn we alleen maar beter geworden."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

Saturday 14 August 2021
18:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›