''Pasveer heeft ook al een aantal seizoenen bij PSV niet gespeeld''

0
''Pasveer heeft ook al een aantal seizoenen bij PSV niet gespeeld''

Remko Pasveer verruilt Vitesse na het seizoen voor Ajax. Pierre van Hooijdonk snapt niet dat de voormalig-speler van PSV opnieuw de stap naar een Nederlandse topclub maakt.

"Ik vind het apart", reageert Van Hooijdonk bij NOS Studio Voetbal. "Hij heeft ook al een aantal seizoenen bij PSV niet gespeeld." Tafelgenoot Theo Janssen vervolgt: "Deze transfer is blijkbaar zo bijzonder voor hem. Misschien heeft hij ook wel het gevoel dat hij de concurrentiestrijd aan kan gaan met Maarten Stekelenburg."

Ook vanuit Ajax snapt Van Hooijdonk de keuze niet. "Je gaat toch niet het seizoen in met twee keepers van 37 en 38?", vraagt Van Hooijdonk zich af. "Pasveer heeft nu ook een leeftijd bereikt dat hij wil gaan cashen." Janssen geeft zijn collega gelijk. "Hij kan nog drie jaar door en wil nog een goed salaris pakken, een kampioenschap winnen en de Champions League in." Van Hooijdonk besluit: "Hij doet het fantastisch dit jaar en kan nog een paar seizoenen keepen, maar kiest ervoor om nu al te gaan zitten."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

Saturday 30 October 2021
16:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›