VIDEO | Pereiro redt Cagliari in Serie A: ''Dit was een kunstwerk''

0
VIDEO | Pereiro redt Cagliari in Serie A: ''Dit was een kunstwerk''

Gastón Pereiro kan even niet meer stuk bij Cagliari. De oud-speler van PSV was zaterdagavond het middelpunt van de feestvreugde bij de laagvlieger in de Serie A.

Pereiro nam Cagliari als invaller bij de hand en zorgde voor een heroïsche comeback tegen concurrent Parma. Cagliari wist een 1-3 achterstand om te buigen in een 4-3 voorsprong. Pereiro was betrokken bij de 2-3, maakte zelf op fraaie wijze de 3-3 en gaf in blessuretijd de assists op de 4-3.

"Gastón heeft enorm veel kwaliteit", zei trainer Leonardo Semplici na afloop bij DAZN. "Als hij sterker kan worden wat betreft zijn karakter, kan hij een gigantisch verschil maken. Hij is iemand die in zijn eentje een wedstrijd kan beslissen."

Spits Leonardo Pavoletti was ook lovend. "Die voorzet van Gastón in de extra tijd was een kunstwerk", geeft hij aan. "Zo zie je maar, we hebben een geweldig team. Misschien hadden we dit nodig om aan onszelf te bewijzen hoe sterk we zijn." Cagliari nam door de zege afstand van Parma en Crotone, maar is nog niet veilig.

Scamacca scoort voor AC Milan
Ook Gianluca Scamacca deed van zich spreken in Italië. De oud-PSV'er maakte de 2-1 voor AC Milan tegen Genoa. Scamacca is echter speler van Genoa en werkte een hoekschop in eigen doel. De spits is uitgerekend een transfertarget van AC Milan.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

Thursday 13 May 2021
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›