Gomes wordt pastoor: ''Fans willen dan vaak nog wel een foto''

0
Gomes wordt pastoor: ''Fans willen dan vaak nog wel een foto''

Heurelho Gomes is bezig om pastoor te worden. De oud-doelman van PSV, die ook actief is als zaakwaarnemer, merkt dat hij steeds meer groeit in zijn nieuwe rol.

"Ik ben nog geen pastoor, maar veel mensen zeggen dat ik de potentie heb om het te worden. Momenteel ga ik naar verschillende plekken in Brazilië om te prediken. Ik krijg steeds meer uitnodigingen om mijn verhaal te vertellen", begint Gomes bij Voetbal International. "Ik predik veel over families en vertel de mensen open en eerlijk waar ik zelf doorheen ben gegaan."

"Scheidingen komen steeds vaker voor, dus ik ben niet de enige die zoiets heeft meegemaakt. Als er een probleem is in een relatie, gaan mensen tegenwoordig vaak meteen uit elkaar. Maar dat is niet de enige optie", vervolgt Gomes. "Het is heel vaak voorgekomen dat mensen naar me toe kwamen en zeiden: ‘Ik stond op het punt om te gaan scheiden, maar door jou begreep ik dat er ook een andere oplossing was'."

Ook voetbalfans komen naar kerken om Gomes te zien. "Ik zette niet zo lang geleden nog op mijn Instagram dat ik ging prediken in Belo Horizonte. Dan zien natuurlijk ook fans van Atlético Mineiro en Cruzeiro dat. Mensen komen misschien naar me kijken omdat ik keeper was, maar vervolgens kan ik ze raken met mijn boodschap. Ik krijg naderhand regelmatig berichtjes op Instagram van mensen dat ze door me zijn geraakt. Het is een tactiek van God om via mij nog meer mensen te bereiken. Achteraf willen die fans vaak nog wel even met me op de foto."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

Saturday 24 April 2021
18:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›