VIDEO | De Jong geeft visitekaartje af met goals in bekerduel

Luuk de Jong heeft zijn visitekaartje weer eens afgegeven bij Sevilla. De aanvaller maakte in de eerste helft tegen Valencia twee doelpunten.

Al voor de rust staat de Andalusische club met 3-0 voor in de achtste finale van de Copa del Rey en daarin speelt de oud-spits van PSV dus een enorme rol. In de twintigste minuut kon hij voor de eerste keer juichen na een rake kopbal.

Nog geen kwartier later rondde hij een mooie snelle aanval af door met een schuiver. Ivan Rakitic maakte het nog erger door de bal over doelman Cristian Rivero te stiften.

???????????????? ???????? ???????????????? ????

De Nederlandse spits opent de score bij Sevilla - Valencia: 1-0. Krachtige kopbal ????#ZiggoSport #CopaDelRey #SEVVAL pic.twitter.com/DruZpuPfpf

— Ziggo Sport Voetbal (@ZS_Voetbal) January 27, 2021

???????? ???????????? ???????? ???????????????? ??

Luuk de Jong doet het opnieuw. 2x Luuk = 2-0 Sevilla ????#ZiggoSport #CopaDelRey #SEVVAL pic.twitter.com/39IbG4Hkpu