''Zelfs PSV-publiek begon te fluiten bij een slechte pass van Manolev''

0
''Zelfs PSV-publiek begon te fluiten bij een slechte pass van Manolev''

Arjan Swinkels kreeg het zwaar te voortduren na de 0-13 nederlaag van VVV-Venlo tegen Ajax. De verdediger van de Limburgers werd door onder meer Johan Derksen door het slijk gehaald.

"Ach, in die praatprogramma’s zijn ze vaak van de overdrijving hè. Anders halen ze geen hoge kijkcijfers", aldus Swinkels in het Brabants Dagblad. "Maar het was in mijn ogen echt een incident. Een paar dagen later wonnen we voor de beker van FC Den Bosch, daarna verloren we nipt bij FC Groningen en pakten we verdiend drie punten tegen Heracles. Door die offday tegen Ajax is ons doelsaldo wel om zeep, that’s all. Moeten we maar zorgen dat het daar niet op aankomt straks."

Swinkels hoopt wel dat het nu klaar is en denkt terug aan de tijd van Stanislav Manolev bij PSV. "En ja, ik zag er een keer niet lekker uit toen ik struikelde en er daardoor een tegendoelpunt viel tegen Ajax. Daar mag ook best wat van gezegd worden op t.v. Als ze maar niet gaan zoeken, zoals René van der Gijp een tijd bij Stanislav Manolev deed. Hoe goed die jongen ook speelde, altijd lieten ze een slechte pass van hem zien om hem daar dan belachelijk om te maken. Dan maak je zo’n jongen doelbewust kapot. Zelfs het PSV-publiek begon te fluiten bij een slechte pass van Manolev…"

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!