Willems op de weg terug: ''Kleine dingen steeds meer waarderen''

0
Willems op de weg terug: ''Kleine dingen steeds meer waarderen''

Vorig jaar scheurde Jetro Willems zijn kruisband. De vleugelverdediger stond maandenlang aan de kant en is hierdoor veranderd als persoon.

"Ik ben meer nederig geworden, ik zie de dingen gewoon anders", zegt hij tegen BILD. "Je gaat de kleine dingen steeds meer waarderen en ik geniet nog meer van mijn werk."

"Ik moest weer opnieuw leren lopen, joggen, sprinten, draaien, alles vanaf het begin. Als je drie maanden geblesseerd bent, begin je misschien op vijftig procent. Maar ik startte vanaf het nulpunt. Het belangrijkste dat ik van deze situatie heb geleerd is om de tijd te waarderen", vervolgt de back.

Inmiddels is Willems weer aangesloten bij Eintracht Frankfurt. "Ik voel me goed en heb de afgelopen weken grote stappen gezet. Toen ik in juli bij de dokter kwam, zei hij: dit zal erg moeilijk worden. Twee weken geleden zag ik hem weer en hij was erg tevreden. Net als ik."

"Het belangrijkste is om ups and downs te voorkomen", gaat Willems verder. "Ik wil dit niveau vasthouden en kleine stappen zetten, dat is mijn doel. En ik neem de tijd die daarvoor nodig is."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 25 oktober 2020
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›