Robben opgelucht na liesblessure: ''Ik had erger verwacht''

0
Robben opgelucht na liesblessure: ''Ik had erger verwacht''

Arjen Robben gaat zich richten op zijn terugkeer bij FC Groningen. De aanvaller moest het veld zondag in het duel met PSV al na 29 minuten verlaten en wil het hier niet bij laten.

"Het schoot wat in de lies. Dat gebeurde onverwachts bij het wegdraaien. Na drie, vier passen schoot het al in de lies waardoor ik de actie direct afbrak. De bal kwam eigenlijk in de counter precies in mijn loop en normaal gesproken kan ik daar mooi achteraan en snelheid maken, maar de snelheid was er vrij snel uit. Ik wil het nu niet teveel over prognoses hebben. We zullen wel kijken hoe het zich ontwikkelen gaat. Ik ben in ieder geval erg blij dat de schade meevalt. Ik had erger verwacht, maar gelukkig is er niets kapot in de spier. Dat is wel hoopvol", begint Robben bij FC Groningen TV.

"Ik kijk met gemengde gevoelens terug op zondag. Het begon heel mooi, alleen het eindigde natuurlijk in het slechtst denkbare scenario. Daar kunnen we duidelijk over zijn. Ik zag het als een mooie beloning voor mezelf en de mensen die met me hebben gewerkt om terug te komen. Uiteindelijk kregen we dan een klap in het gezicht, maar het is pleisters pakken en uithuilen en weer doorgaan", vervolgt de voormalig speler van PSV.

Robben gaat in de komende tijd hard werken aan zijn herstel. "Het mooiste en belangrijkste voor mij zijn de hartverwarmende reacties van onze eigen supporters en van de mensen dicht bij mij. Heel veel mensen leven mee en ik ben zelf iemand die positief in het leven staat. Ik hoef geen medelijden, absoluut niet. Heel snel heb ik de knop alweer omgezet. Ik kijk positief naar voren. Ik was er klaar voor en heb dan ook geen spijt van de aanpak. We zullen ook opnieuw door blijven gaan. Wat dat betreft ben ik vrij relaxt."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 4 oktober 2020
16:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›