Willems denkt aan terugkeer: ''Als PSV me wil, natuurlijk''

0
Willems denkt aan terugkeer: ''Als PSV me wil, natuurlijk''

Jetro Willems was dit seizoen bezig aan een uitstekend seizoen, maar raakte zwaar geblesseerd aan zijn knie. De linksback hoopt in de toekomst nog een keer te kunnen uitkomen voor PSV.

"Ooit weer voor PSV spelen zou heel mooi zijn. Als de club me nog wil, natuurlijk. Ik heb veel goede contacten in Eindhoven. Dokter Wart (van Zoest, red.) heeft me de afgelopen periode geholpen met wat medische zaken, die rond mijn operatie moesten gebeuren. Het was fijn om weer even terug te zijn op de Herdgang."

De linksback van Newcastle United zag een ware crisis bij PSV, maar de verdediger ziet geen problemen voor de Eindhovenaren. "Ik heb daar ook over gesproken met John de Jong. Dit kan elke club overkomen. Soms valt alles ineens de verkeerde kant op. De onrust die er door de slechte resultaten ontstond, past totaal niet bij de club."

"Het bedreigen van mensen is schijnbaar normaal. Dat is erg genoeg, maar je moet je er ook niet door laten leiden. Ik ken de PSV-fans, ik kan me niet voorstellen dat iemand dat ooit in het echt zou doen. Dat ze ontevreden zijn, snap ik helemaal, dat ben ik ook", besluit Willems.

Willems hoopt dat het snel de mindere fase kan omzetten en de goede reeks van de afgelopen wedstrijden kan verlengen. "Voor PSV hoop ik dat de rust gauw terugkeert. En dan moeten we ons gewoon gaan richten op het nieuwe seizoen. Ze moeten rustig blijven en de prioriteit bij het voetbal neerleggen. Als PSV slim is, vragen ze mij om de boel even over te nemen. De komende negen maanden heb ik wel wat tijd over", besluit Willems.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 14 maart 2020
19:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›