''Laat ik het zo zeggen: denk dat ik het bij PSV had kunnen redden''

0
''Laat ik het zo zeggen: denk dat ik het bij PSV had kunnen redden''

Adam Maher maakte afgelopen zomer de overstap van AZ naar FC Utrecht. De 26-jarige middenvelder had niet verwacht op deze leeftijd nog in de subtop te voetballen, maar hij wist op jonge leeftijd niet door te breken bij PSV.

"Ik wist dat ik sowieso de stap moest maken", blikt hij in het Algemeen Dagblad terug op zijn transfer van AZ naar PSV in 2013. "Daar was ik klaar voor. Je bent 18, 19 jaar en Ajax of PSV is een normale vervolgstap in Nederland. Daar zou ik nog steeds voor tekenen."

Maher kwam niet helemaal van de grond in Eindhoven. "Maar ik ben een gelukkig persoon. Natuurlijk had je gehoopt op veel meer. Dat alles goed ging, je kampioen werd en daarna een mooie stap had kunnen maken. Maar dingen lopen hoe ze lopen. Het moest gewoon zo zijn dat ik nu bij FC Utrecht ben. Ik ben niet de enige bij wie het zo is gelopen bij PSV", aldus de middenvelder, die PSV wel wat verwijt.

"In eerste instantie mezelf", geeft hij aan. "Maar er zijn meer jongens die het in eenzelfde soort situatie niet hebben gehaald. Dat geeft een bepaald beeld. Dat het niet altijd aan jezelf ligt. Terwijl ik wel altijd de schuld bij mezelf neerleg. Laat ik het zo zeggen: ik denk dat ik het bij PSV had kunnen redden. Alleen, sommige dingen heb je niet in de hand. Anders is het raar dat ik het nu bij FC Utrecht wél kan."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 4 oktober 2020
16:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›