Angeliño: ''Ik kom graag nog eens terug bij PSV''

0
Angeliño: ''Ik kom graag nog eens terug bij PSV''

Angeliño maakt timmert inmiddels aan de weg als linksback van Manchester City, maar de 22-jarige Spanjaard is zijn oude club nog niet vergeten. PSV volgt hij nog altijd op de voet.

"Ik volg het voetbal in Nederland zeker nog", zegt Angeliño in gesprek met het Eindhovens Dagblad. "Ik denk dat blessures een belangrijke reden zijn voor de situatie bij PSV en daar kun je niet veel aan doen. Als je je beste spelers verliest, is het nu eenmaal lastig."

Angeliño weet wie de smaakmakers in de selectie zijn. "Steven (Bergwijn, red.) was vorig seizoen al belangrijk voor ons, net zoals Donyell (Malen, red.). PSV gaat zich zeker weer herpakken en dat verdient iedereen bij de club ook. Ik kom graag nog eens terug", vervolgt hij.

Net als Luuk de Jong en Hirving Lozano mag hij nog een keer afscheid komen nemen. "De club heeft me een tijd geleden al uitgenodigd en we kijken naar een mogelijke datum. Het is alleen niet makkelijk om binnen het drukke schema van Manchester City iets af te kunnen spreken", aldus Angeliño.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 14 maart 2020
19:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›