Ramselaar: ''Toch koos Van Bommel ervoor om mij niet op te stellen''

1
Ramselaar: ''Toch koos Van Bommel ervoor om mij niet op te stellen''

Bart Ramselaar voelt zich weer voetballer. De 23-jarige middenvelder keerde afgelopen zomer terug bij FC Utrecht, nadat hij bij PSV op een zijspoor was beland.

"Utrecht voelt vertrouwd en het is ook dat ik in deze fase van mijn carrière zoveel mogelijk minuten wil maken", zegt Ramselaar in gesprek met FORZA, het supportersmagazine van FC Utrecht. "Het laatste jaar bij PSV heb ik weinig tot niks gespeeld en ik vind het nu belangrijk om mijzelf weer te laten zien."

Het gevoel was meteen goed bij Ramselaar. "In de gesprekken met de clubleiding werd er vertrouwen naar mijn uitgesproken en ik ben blij dat ik hier mijn nieuwe contract heb getekend. Voor mij FC Utrecht nog steeds een heel mooie club en ik vind het een eer om hier weer te mogen voetballen", vervolgt hij.

Bij PSV werd Mark van Bommel vorig seizoen aangesteld als trainer, en die zette Ramselaar op de bank. "Dat was lastig vooral omdat ik in mijn carrière nog niet zo'n terugslag had meegemaakt. Het voelde alsof ik geblesseerd was terwijl ik snakte naar voetbalminuten in het eerste elftal."

"Ik speelde bijna alles in de eerste twee seizoenen, stond zelfs in de basis tijdens Champions League-wedstrijden, maakte minuten in het eerste van Oranje en werd in het tweede seizoen kampioen met PSV. Toch koos de trainer ervoor om mij niet op te stellen. Dat accepteerde ik, maar ik moest wel voor iets nieuws gaan kijken", aldus Ramselaar.

1 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 15 Nov 2019 om 15:59
    Prima gast. Altijd 100% inzet, trapt niet na zoals de meeste weggestuurd Marrokaantjes en beter dan Rosario en Hendrix ook. Sonde, ik gun hem het allerbeste!
zondag 27 september 2020
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›