VIDEO | Pereiro arriveert in Italië: ''Cagliari-sjaal om zijn nek'' ''Beweging rond ongelukkige Gutierrez valt niet uit te sluiten'' PSV bevestigt 'toptransfer' Bergwijn en deelt geweldige video Opvallend: 'Vitesse wil voormalig PSV-verdediger terughalen' Elfrink verklapt: ''Van Bommel wilde af van Mart van den Heuvel''

'Lozano onder vuur in Napels': ''Liefst vandaag nog verkopen''

( 0 reacties)
'Lozano onder vuur in Napels': ''Liefst vandaag nog verkopen''

SCC Napoli betaalde afgelopen zomer maar liefst 42 miljoen euro aan PSV om Hirving Lozano over te kunnen nemen, maar in Italië wil het vooralsnog niet vlotten met de Mexicaanse vleugelaanvaller.

Volgens La Gazzetta dello Sport is de Napoli-voorzitter Aurelio de Laurentiis woedend over de huidige prestaties van zijn club. Napoli bezet de zevende plek in de Serie A. ''Hij zou het liefst de hele selectie vandaag nog verkopen", schrijft de Italiaanse sportkrant. 

De kritiek is terecht, meent het medium. "Het is normaal dat er van de duurste aankoop uit het gehele De Laurentiis-tijdperk (42 miljoen plus 4,5 miljoen aan jaarsalaris, red.) veel verwacht wordt. Hij moet zijn kwaliteiten gaan laten zien zoals hij in Mexico ook doet, want daar wordt Lozano aanbeden als een God."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 2 februari 2020
16:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›