Gakpo belangrijk bij ruime zege Jong Oranje op Gibraltar ''Of hij volgend jaar nog voor PSV speelt? Ik betwijfel het'' VIDEO | PSV wint met Afellay in besloten oefenduel van Sint-Truiden Hiddink: ''Of ik erover zou nadenken als PSV me vraagt?'' 'Raiola tipt Juventus over Malen; vraagprijs vijftig miljoen euro'

''Ik heb nog nooit zoveel feestjes gehad als toen bij PSV''

( 0 reacties)
''Ik heb nog nooit zoveel feestjes gehad als toen bij PSV''

Aankomend weekend speelt PSV in Tilburg tegen Willem II. Rob McDonald kwam in het verleden voor beide clubs uit. De Brit speelde in Eindhoven 24 wedstrijden en daarin scoorde hij vijftien keer. Toch was er geen toekomst voor hem weggelegd.

"Met Jurrie Koolhof en Hallvar Thoresen had je al twee goede spitsen en dan kwam Wim Kieft er later nog bij", zegt de oud-prof tegenover het Brabants Dagblad. "Ach, ik vond het netjes dat PSV eerlijk zei dat ze me niet nodig hadden. En ik heb daar toch een geweldig jaar (1985-1986, red.) gehad. Pff, ik heb nog nooit zoveel feestjes gehad als toen. Als ik er nu aan denk, krijg ik weer maagzuur van al dat bier."

Momenteel is Donyell Malen de spits van de Eindhovenaren. McDonald verwacht dat Malen een grote voetballer wordt. "Ik denk dat hij heel ver komt, zeker als hij ook nog beter gaat koppen. Dan wordt het een hele grote speler. Voor Willem II is het prettig dat hij er zondag niet bij is", aldus de oud-PSV'er.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 24 november 2019
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›