De Boer blikt terug: ''Het had wel 10-0 voor PSV kunnen worden'' Ledezma moet meerdere duels van PSV missen vanwege schorsing Feyenoord kan PSV helpen: ''Die uitslag kan cruciaal zijn'' ADO reageert op vermeende spreekkoren: ''Niet waargenomen'' VIDEO | Samenvatting: PSV wint uitduel met ADO Den Haag overtuigend

Maher: ''Het is niet zo dat ik dit doelpunt speciaal nodig had''

( 0 reacties)
Maher: ''Het is niet zo dat ik dit doelpunt speciaal nodig had''

Adam Maher is dit seizoen basisspeler bij FC Utrecht. De oud-speler van PSV maakte afgelopen zomer de overstap van AZ naar de Domstad. Afgelopen weekend scoorde hij tegen Vitesse (2-1 nederlaag) voor het eerst voor zijn nieuwe werkgever.

"Ik wachtte er al een tijdje op", zegt Maher in gesprek met het Algemeen Dagblad. "Ik kwam tot nu toe nog niet echt in de positie om te scoren. Maar natuurlijk wil ik meer doelpunten maken. Dat zou eigenlijk ook moeten, ook vanaf deze positie. Maar het is niet zo dat ik dit doelpunt speciaal nodig had. Ik heb vertrouwen in mezelf, hoor."

Maher was in het verleden bij AZ en PSV goed voor de nodige doelpunten. Zo scoorde hij eens elf keer in één seizoen. "Maar toen stond ik op tien", benadrukt de middenvelder. "Nu sta ik verder naar achteren. Dan probeer ik op een andere manier belangrijk te zijn, bijvoorbeeld met het geven van assists."

De vijfvoudig international van Nederland wil nog meer betrokken worden bij het spel van FC Utrecht. "Ik wil heel dominant zijn, eigenlijk elke bal hebben. Dat had ook even tijd nodig, want ik ben nieuw in dit team gekomen. Maar ik zeg vaak tegen medespelers: geef die bal maar aan mij, zelfs als er een tegenstander in m'n rug staat. Dat gebeurt nog iets te weinig, vind ik."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 23 februari 2020
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›