Levchenko 'waarschuwt' PSV: ''Dreigt een gekkenhuis te worden'' VI: ''UEFA en ECA dreigen PSV en Ajax met Europese uitsluiting'' Gerbrands reageert: "Dan heeft voetbal geen prioriteit meer'' BREAKING | PSV volgt Ajax en wil seizoen zien eindigen 'Feyenoord weet niets van bod van 15 miljoen euro van PSV voor Berghuis'

Lonwijk maakt indruk na PSV-vertrek: ''Dit is de reden waarom''

0
Lonwijk maakt indruk na PSV-vertrek: ''Dit is de reden waarom''

Justin Lonwijk heeft het goed naar zijn zin bij FC Utrecht. De van PSV overgekomen jongeling maakte indruk in de voorbereiding en het lijkt erop dat hij donderdag tegen Zrinjski Mostar in de basis mag beginnen.

"Ik ben er alleen maar blij mee hoe het nu loopt. Dit is de reden waarom ik de keuze heb gemaakt. Ik heb mijn hart gevolgd en tot nu toe gaat het goed", begint Lonwijk tegenover het Algemeen Dagblad.

Lonwijk speelde de laatste wedstrijden als centrumspits. "Ik kan me hier goed aanpassen. Het spel en de tactiek van de trainer werd gelijk heel duidelijk gemaakt. Ikzelf ben voor mijn gevoel sterk begonnen en die lijn heb ik kunnen doortrekken. En ja, dan blijf je zo in de spits staan."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 14 maart 2020
19:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›