Van de Kerkhof: ''Als je zo speelt, word je geen kampioen''

1
Van de Kerkhof: ''Als je zo speelt, word je geen kampioen''

Willy en René van de Kerkhof hebben niet heel veel vertrouwen in een nieuw kampioenschap voor PSV. De twee broers zien echter bij concurrent Ajax een zwaar programma.

"Ajax moet nog naar Groningen en de laatste wedstrijd naar De Graafschap. Bij De Graafschap kunnen ze nooit winnen", lacht René tegenover VTBL. "Maar de beleving om te willen winnen, die mis ik bij PSV. Het is een beetje een schande voor PSV als ze zo spelen. De Graafschap is een leuk ploegje, maar PSV moet eroverheen walsen met vier of vijf doelpunten. Je moet gewoon negentig minuten vol gaan, klaar."

Ook broer Willy ziet te weinig 'furie en passie' bij de spelers van PSV. "We willen dat onze club goed voetbalt en kampioen wordt. Maar als je zo speelt, word je geen kampioen. Het zijn nog vier wedstrijden", aldus Van de Kerkhof.

1 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 19 Apr 2019 om 13:57
    Niet alleen het spel ... maar vooral de hele KNVB is de grote oorzaak dat we niet kampioen worden! Kunstgras velden kunnen niet vervangen worden maar de hele speelschema omdat het ajax is, kan het ineens binnen 24uur
zaterdag 14 maart 2020
19:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›