''Met ADO Den Haag bij PSV winnen is altijd quasi onmogelijk''

0
''Met ADO Den Haag bij PSV winnen is altijd quasi onmogelijk''

PSV ontvangt zondagmiddag ADO Den Haag in het eigen Philips Stadion. Timothy Derijck kwam in het verleden uit voor beide clubs. De verdediger won in 2011 met ADO Den Haag bij PSV.

Daarvoor had ADO Den Haag al veertig jaar niet gewonnen in Eindhoven. "En nu zal het nog wel even duren. Misschien lukt het wel nooit meer, al laat ik me graag verrassen", reageert Derijck in gesprek met het Algemeen Dagblad.

De 31-jarige verdediger, die inmiddels uitkomt voor KAA Gent, kijkt met een goed gevoel terug op zijn tijd in Nederland. "In 2010-2011 waren wij het hele jaar goed, dus niet alleen tegen de kleinere clubs. Vooral de prestaties tegen grote clubs vallen op. Voor mij pakte het goed uit, want ik peurde er een transfer naar PSV uit."

Derijck voorspelt nu een lastige avond. "Met ADO bij PSV winnen is altijd quasi onmogelijk. Wij hadden het heel moeilijk, maar hielden het goed dicht en sloegen toe op de counter", aldus de Belg, die toch wel kansen ziet. "Bij PSV gaat het allemaal wat stroever. ADO zit juist in een flow. Dat kan leuk worden."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 14 maart 2020
19:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›