Memphis naar Ajax? ''Ik weet het niet, hij heeft een PSV-verleden''

0
Memphis naar Ajax? ''Ik weet het niet, hij heeft een PSV-verleden''

Volgens veel voetbalkenners moet Ajax komende zomer stunten met de komst van een 'grote vis' en hierbij wordt Memphis Depay genoemd in de wandelgangen. Milan van Dongen, presentator van FOX Sports denkt dat de oud-PSV'er niet bij Ajax zal passen.

"Ik weet niet zo goed waarom. Ten eerste omdat hij een PSV-verleden heeft, maar dat maakt me eigenlijk niet zo heel veel uit. En dat maakt hem denk ik ook niet zoveel uit. Ik weet niet of hij qua type spel bij Ajax past. Naar mijn idee functioneert hij het best als hij een klein beetje ruimte heeft. Hij moet in de counter ruimte hebben, terwijl je bij Ajax in de Eredivisie veel speelt tegen ploegen die inzakken. Volgens mij is hij bij het Nederlands elftal daar ook het meest succesvol in geweest", begint Van Dongen bij FC Groundhop.

Van Dongen twijfelt of Memphis de juiste man is. "Al kan ik dat niet echt onderbouwen met argumenten. Bovendien kost hij heel veel geld, al zou het wel goed zijn voor Ajax als ze één echt grote speler gaan halen. Een type Memphis Depay, die zou wel in het rijtje passen om ook de rest te overtuigen dat je nog een extra stap wilt zetten. Misschien dat ze daarmee ook andere spelers kunnen overtuigen om langer te blijven, zoals Tagliafico en Neres. Dat kan hen overtuigen om te blijven. Misschien is Depay daarvoor wel een goeie."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 14 maart 2020
19:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›