''Met dit spel verdient PSV het niet om kampioen te worden''

( 0 reacties)
''Met dit spel verdient PSV het niet om kampioen te worden''

PSV boekte zondagmiddag een moeizame overwinning op De Graafschap. In Eindhoven werd het 2-1 voor de ploeg van trainer Mark van Bommel, die daardoor in het spoor blijft van Ajax.

Willy van de Kerkhof was niet te spreken over het spel van PSV. "Het was een hele matige wedstrijd en de titel is ver weg voor de Eindhovenaren", zegt hij tegenover Omroep Brabant. "De Graafschap begon aan de wedstrijd met het idee dat er wat te halen was. PSV speelde vooral in de eerste helft heel matig, ongeïnteresseerd en niet met het idee om tien doelpunten te maken. Het was een droevige wedstrijd en ze hebben het met de hakken over de sloot gehaald."

"Met dit spel verdienen ze het niet om kampioen te worden. En zo worden ze het ook niet", vervolgt Van de Kerkhof. "Als je de uitstraling van Ajax vergelijkt met die van PSV, dan zie je een enorm verschil. Dan moet je toch erkennen dat de Amsterdammers in de laatste fase van de competitie beter spelen."

Ook broer René schrok van PSV. "Het was echt een belabberde wedstrijd en we moeten blij zijn dat we nog 'leven'. Ze kregen zoveel kansen, maar iedereen had een off-day. Het was PSV-onwaardig", aldus René, die nog wel kansen ziet op de titel. "Ajax moet nog op bezoek bij Groningen en naar de Graafschap, dat moeten we niet vergeten. Daar hebben ze het in 2016 ook laten liggen."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 3 augustus 2019
20:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›