Brood tekent bij NAC Breda: ''Dit is een enorme uitdaging''

( 0 reacties)
Brood tekent bij NAC Breda: ''Dit is een enorme uitdaging''

Ruud Brood wordt de nieuwe trainer van NAC Breda. De voormalig assistent-trainer van PSV tekent een contract tot het einde van het seizoen bij de hekkensluiter van de Eredivisie.

"Mijn liefde voor NAC heb ik nooit onder stoelen of banken gestoken", laat Brood weten op de officiële website van NAC Breda. "Ik heb er voorheen met veel plezier gevoetbald en gewerkt. Op het moment dat de club aanklopte voelde ik dan ook direct dat ik het moest doen."

"Na gesprekken met de directie, aandeelhouders en RVC, zijn we tot de conclusie gekomen dat het noodzakelijk is om op zeer korte termijn veranderingen door te voeren binnen de organisatie, met name op technisch vlak", aldus Brood, die Regilio Vrede meeneemt als assistent. Rob Penders en Maurice Verberne vertrekken als assistenten.

NAC Breda is de hekkensluiter in de Eredivisie en stevent af op degradatie. "Ik realiseer mij dat het een enorme uitdaging is, maar ik ben strijdbaar genoeg om er samen met Regilio en iedereen bij de club alles aan te doen om in de resterende wedstrijden alles uit de groep te halen wat er in zit", aldus Brood, die de opvolger is van de vertrokken Mitchell van der Gaag.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 3 augustus 2019
20:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›