Schaken: ''Er werd van alles gegooid, geroepen en gescholden''

( 2 reacties)
Schaken: ''Er werd van alles gegooid, geroepen en gescholden''

Het is alweer negen jaar geleden dat PSV Feyenoord in eigen stadion totaal vernederde. De Rotterdammers werden met een 10-0 nederlaag naar huis gestuurd, en dat doet tot op de dag van vandaag nog steeds pijn bij de spelers van toen.

"Ik zat onder de douche en de jongens kwamen binnen in de rust (stand 2-0 red.)", blikt oud-Feyenoorder Ruben Schaken terug bij Voetbal International. Hij werd destijds vroegtijdig gewisseld na de rode kaart van ploeggenoot Kelvin Leerdam. "Er werd van alles gegooid, geroepen en gescholden. De trainer wist ook niet zo goed wat hij daarmee aanmoest. Die heeft toen aangegeven de schade beperkt te houden."

Na rust werd het voor de Feyenoorders juist alleen maar erger. "Ik hoorde heel veel lawaai", vervolgt hij. "Ik hoopte dat niet elk lawaai een doelpunt was, maar dat was het wel. Ja, dan doet het wel pijn. Elke goal die valt is echt een steek die je voelt. Als het publiek dan ook nog 'tien, tien' gaat roepen..." En 10-0 werd het. Schaken: "Dan kan je echt wel door de grond zakken." 

Volgens hem is de wedstrijd van toen nog steeds een verboden onderwerp. Hij verwacht aanstaande zondag wel een heel andere wedstrijd. "Feyenoord zal goed voor de dag moeten komen om punten te halen. (...) Ik gok op een 0-1."

 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

 • 21 Feb 2019 om 14:29
  • Quote van 21 Feb 2019 om 13:51
   Vreemd artikel; volgens mij was het namelijk Leerdam die er met rood uit moest...
  In de Kuip gebeurt gelukkig nooit wat!
 • 21 Feb 2019 om 13:51
  Vreemd artikel; volgens mij was het namelijk Leerdam die er met rood uit moest...