Advocaat vertrek bij FC Utrecht: ''Heb aangegeven dat het beter zou zijn''

( 0 reacties)
Advocaat vertrek bij FC Utrecht: ''Heb aangegeven dat het beter zou zijn''

Dick Advocaat vertrekt aan het einde van het seizoen bij FC Utrecht. De oud-trainer van PSV sprak met clubeigenaar Frans van Seumeren en directeur voetbalzaken Jordy Zuidam over zijn toekomst en heeft zelf aangegeven te willen stoppen.

"De club heeft aan mij gevraagd of ik nog door wil gaan als hoofdtrainer, maar ik heb aangegeven dat het voor FC Utrecht beter zou zijn als de club kiest voor een langetermijnstrategie", licht Advocaat toe op de officiële website van FC Utrecht.

Advocaat weet nog niet of hij een punt achter zijn loopbaan zet. "Verder weet ik nog niet precies wat ik in de toekomst ga doen. Daar wil ik in april/mei, nadat ik de klus bij FC Utrecht heb geklaard, over na gaan denken", aldus de 71-jarige trainer, die het seizoen goed wil afsluiten.

"Ik zal mijn uiterste best doen om met FC Utrecht de play-offs voor Europees voetbal te halen, met als ultieme doel Europees voetbal", blijft Advocaat strijdvaardig. "Tot nu toe heb ik het bijzonder naar mijn zin bij FC Utrecht en ik vind het een fantastische club."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 3 augustus 2019
20:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›