'Cocu nog deze week ontslagen bij Fenerbahçe; Jansen richting Turkije'

( 1 reacties)
'Cocu nog deze week ontslagen bij Fenerbahçe; Jansen richting Turkije'

Het hing al een tijdje in de lucht, maar nu lijkt het er dan toch definitief van te komen. Philip Cocu lijkt op korte termijn te gaan vertrekken bij de Turkse topclub Fenerbahçe. De gesprekken over ontslagvergoeding zouden zelfs al gestart zijn.

Dat is in ieder geval wat het Turkse medium Fanatik weet te melden. De oud-trainer van PSV kent een dramatische start van het seizoen bij de Turkse topclub. In de competitie bezet men voorlopig de vijftiende plaats van het klassement met acht punten uit evenzoveel wedstrijden. Zaakwaarnemer Rob Jansen zou inmiddels zelfs zijn afgereisd naar Turkije om te onderhandelen met de clubleiding van Fenerbahçe over de ontslagvergoeding van Cocu. Fanatik stelt dat er eind deze week duidelijkheid komt.

Daarmee komt er al snel een einde aan het Turkse avontuur van Cocu, die afgelopen zomer van PSV overkwam. Hij tekende een contract tot en met 2021, maar de kans dat hij dat uit gaat dienen lijkt op dit moment ongekend klein. De laatste competitieoverwinning van Fenerbahçe was op 16 september toen er nipt met 0-1 werd gewonnen van Konyaspor.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 9 Oct 2018 om 13:18
    Gewoon een NL club trainen
zaterdag 3 augustus 2019
20:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›