'Gerets doet aangifte tegen oud-ploeggenoot wegens doodsbedreigingen'

( 0 reacties)
'Gerets doet aangifte tegen oud-ploeggenoot wegens doodsbedreigingen'

Ooit ploeggenoten bij België op de WK's van 1986 (Mexico) en 1990 (Italië). Van die relatie tussen Eric Gerets (64) en Gilbert Bodart (55) is nu niets meer over. Inmiddels is de bom gebarsten en heeft de voormalig PSV-er aangifte gedaan tegen Bordart. Reden? Doodsbedreigingen aan het adres van hemzelf en zijn verloofde, Virginie Neuray (39).

Bodart heeft altijd een turbulent leven gekend. Hij heeft een gigantische lijst aan criminele feiten op zijn kerfstok. De voormalig-keeper kreeg ondanks dit leven een relatie en zoontje samen met agente Virginie. Virginie kon dit leven echter niet meer aan en besloot hem te verlaten. ''Ik was het gokken, de leningen, dat verdachte handelen, gewoon beu'', meldt De Telegraaf.

Inmiddels bleek Eric Gerets opnieuw zijn liefde te hebben gevonden in diezelfde Viriginie Neuray en dat stoot Bodart tegen het zere been. Daarop besloot Gerets actie te ondernemen.''Ik heb geen andere keus en ben maandagochtend ten einde raad naar de politie gestapt. Ik wil vermijden dat Bodart ons iets aandoet'', aldus Gerets.

De twee hebben inmiddels kenbaar gemaakt dat ze komende zomer gaan trouwen. Gerets zegt dat hij geen angst kent, maar dat dit lang genoeg geduurd heeft en hij actie moest ondernemen. ''Ik ben nog nooit bang geweest in mijn leven. Ooit zal ik sterven, zoals iedereen. Maar dat zal niet gebeuren door Bodart, laat staan door een door hem geronselde Albanees. Dat laatste heeft hij me letterlijk gezegd.''

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!