Homepage » Historie & oud-spelers » Van der Gaag tekent bij Eredivisie-club: ''Voor ons geweldig nieuws''

Van der Gaag tekent bij Eredivisie-club: ''Voor ons geweldig nieuws''

( 0 reacties)
Van der Gaag tekent bij Eredivisie-club: ''Voor ons geweldig nieuws''

Mitchell van der Gaag wordt de nieuwe trainer van NAC Breda. De Parel van het Zuiden heeft een akkoord bereikt met de 46-jarige oefenmeester, die in het verleden zes seizoenen bij PSV speelde. Hij komt over van Excelsior waar hij twee seizoenen de scepter zwaaide. 

Hans Smulders, technisch directeur van NAC Breda is in zijn nopjes met zijn komst: "De komst van Mitchell is voor ons geweldig nieuws. Ik heb eerder kort met hem samengewerkt bij FC Eindhoven, dus ken hem al wat langer. Hij is een natuurlijke leider die werkt vanuit duidelijke kaders, garant staat voor veel trainingsarbeid en een goede visie heeft op het trainersvak", vertelt de bestuurder.

"Ook heeft hij de kwaliteit om een grote specialistische staf vanuit meerdere vakgebieden aan te sturen en steekt veel tijd in het individueel beter maken van spelers", vervolgt Smulders. "Met zijn energie, werklust en enorme drive om te winnen past hij goed bij het DNA van deze club. Door zijn ervaringen in het buitenland is hij bovendien gewend om te gaan met de druk die komt kijken bij een club als NAC."

 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 31 maart 2019
16:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›