Homepage » Historie & oud-spelers » Labyad tekent bij Ajax: ''Een droom om bij de grootste club van Nederland te voetballen''

Labyad tekent bij Ajax: ''Een droom om bij de grootste club van Nederland te voetballen''

( 2 reacties)
Labyad tekent bij Ajax: ''Een droom om bij de grootste club van Nederland te voetballen''

Vandaag werd officieel bekend dat Zakaria Labyad de overstap maakt van FC Utrecht naar Ajax. Met de transfer zal, inclusief bonussen, zeven miljoen euro gemoeid zijn.

''Een heerlijk gevoel'', zegt hij tegenover de officiële clubkanalen van Ajax. ''Het is een droom om bij de grootste club van Nederland te voetballen. Ik had anderhalf jaar geleden niet kunnen dromen dat ik nu bij Ajax zou spelen.'' 

''Het is voor mij nu eigenlijk heel simpel geweest. Ik had ook concrete belangstelling van een andere Nederlandse topclub en uit het buitenland, maar ik heb bewust gekozen voor Ajax. Ik heb een heel goede band met Ten Hag en heb veel contact met hem gehad het afgelopen half jaar'', aldus Labyad.

Nadat hij in de jeugdopleiding bij PSV voetbalde en zelfs tot 67 wedstrijden kwam vertrok hij in 2012 naar Sporting Lissabon. Daar kwam hij weinig tot spelen toe, waardoor hij onder meer verhuurd werd aan Vitesse en Fulham. In 2017 nam FC Utrecht hem weer over van Sporting Lissabon, waarna hij nu vertrekt naar Ajax. 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

 • 14 May 2018 om 22:08
  • Quote van 14 May 2018 om 22:02
   Eens een rat altijd een rat
  Zo is het. Dat ze er maar veel ellende van mogen hebben. Vieze rat!
 • 14 May 2018 om 22:02
  Eens een rat altijd een rat
zondag 31 maart 2019
16:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›