Ongeloof over Gakpo: ''Belachelijk dat de scheids daar zo mee omgaat''

0
Ongeloof over Gakpo: ''Belachelijk dat de scheids daar zo mee omgaat''

PSV hervat de Eredivisie zaterdagavond met een wedstrijd tegen PEC Zwolle. Het is nog niet helemaal duidelijk of aanvaller Cody Gakpo dan van de partij is. De aanvaller liep bij het Nederlands elftal een hersenschudding op.

André Ooijer is assistent-trainer bij de Eindhovenaren en keek vol verbazing naar de televisie toen de aanvaller geblesseerd raakte, maar geen verzorging mocht hebben van arbiter Andrew Madley. "Belachelijk dat de scheidsrechter daar zo mee omgaat, zeker op dit moment, met al die protocollen die er zijn", aldus de oud-voetballer bij PSV TV.

"Hij zei zelf meteen dat hij oké was en hij wilde eigenlijk ook al tegen Gibraltar spelen", vervolgt Ooijer positief. Gakpo lijkt dus niet lang aan de kant te staan, maar Ritsu Doan moet wel langer toekijken nadat hij op de training een blessure opliep. "Hij wilde een bal op goal schieten en toen kreeg hij een tik van iemand. Toen verdraaide hij alles een beetje. Die is er volgens mij wel een paar weken uit, als ik het goed begrepen heb. Maar ik ben geen dokter."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

Saturday 30 October 2021
16:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›