Schmidt lovend: ''Speler als hij hebben we nodig in de selectie''

0
Schmidt lovend: ''Speler als hij hebben we nodig in de selectie''

PSV treedt zaterdagmiddag aan tegen Willem II met een nagenoeg fitte selectie. Alleen Noni Madueke moet het duel aan zich voorbij laten gaan, waar Mario Götze en Ibrahim Sangaré nog twijfelgevallen zijn. Over die laatste heeft Roger Schmidt lovende woorden.

"Een speler als Ibrahim hebben wij nodig in onze selectie, heb ik de afgelopen weken ook al aangegeven", aldus Schmidt in het Eindhovens DagbladHet middenveld van PSV heeft een breker nodig. "Op het middenveld is hij voor ons een man die duels wint en daarmee levert hij een belangrijke bijdrage. Ik vond dat ook bij Pablo Rosario zo."

Ook Armando Obispo, die net heeft bijgetekend, zit bij de selectie. Over de twee twijfelgevallen neemt Schmidt pas laat een beslissing. "Ook Mario Götze is misschien nog een optie, maar we moeten afwachten hoe hij en Ibrahim zich voelen na de training. We beslissen pas op de wedstrijddag of ze meegaan."

Willem II is volgens Schmidt een geduchte tegenstander. "Ik vind ze goed gegroepeerd spelen en met elkaar verbonden. Daarbij zijn ze ook nog eens effectief en tactisch betrouwbaar." PSV speelt zaterdagmiddag om 16:30 in het Koning Willem II Stadion in Tilburg.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

Saturday 30 October 2021
16:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›