Schmidt: ''Go Ahead de beste ploeg waar we tegen gespeeld hebben''

2
Schmidt: ''Go Ahead de beste ploeg waar we tegen gespeeld hebben''

Vorig weekend verloor PSV met 0-4 van Feyenoord, woensdagavond werd met de hakken over de sloot gewonnen van Go Ahead Eagles. Roger Schmidt is lovend over de tegenstander na de 1-2 zege.

"Het was een heel moeilijke wedstrijd. Go Ahead Eagles heeft het fantastisch gedaan met veel intensiteit. Ze vochten voor iedere bal en waren goed in de duels. Ze hebben het ons heel lastig gemaakt. We hadden het moeilijk, maar hebben uiteindelijk wel gewonnen. Voor ons is het een heel belangrijke zege. Go Ahead wist steeds de oplossing te vinden door de diepe bal voor de verdediging te gooien", aldus Schmidt bij ESPN.

In het weekend werd dus dik verloren van de Rotterdammers, maar de trainer vond de Deventenaren meer indruk maken. "Go Ahead Eagles had eerlijk gezegd recht op minstens een punt. Ze waren de beste ploeg waar we dit seizoen in de Eredivisie tegen gespeeld hebben. Ik vond ze echt fantastisch. Ik weet niet of ze dit iedere wedstrijd kunnen, maar in mijn ogen zijn zij hoe ze vandaag speelden de beste ploeg waar we tot nu toe tegen gespeeld hebben."

2 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 23 Sep 2021 om 08:17
    Je moet gewoon met je sterkste team mogelijk spelen. En dat is volgens mij niet met Thomas en Doan. Waarom speelt Pröpper zo weinig? Met zijn ervaring is dat juist waardevol in zo'n wedstrijd.
  • 22 Sep 2021 om 22:30
    Zo kun je je eigen falen natuurlijk ook proberen te verhullen haha. Wat een zak hooi die Schmidt.
Saturday 30 October 2021
16:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›