Oppegard ambitieus: ''Doel om bij A-selectie aan te sluiten''

0
Oppegard ambitieus: ''Doel om bij A-selectie aan te sluiten''

Fredrik Oppegard speelt sinds twee jaar bij Jong PSV. Vorig jaar mocht hij zelfs debuteren in het eerste elftal. De Noorse linksback schommelt sindsdien tussen het beloftenelftal en de A-selectie.

Nadat PSV Oppegard twee jaar geleden overnam van Vålerenga, speelt hij voor Jong PSV. Hij is tevreden. "Zelf ben ik blij dat ik veel kan spelen en leren", vertelt hij het Eindhovens Dagblad. De Noor is ambitieus. "Mijn doel is om volgend jaar definitief bij de A-selectie aan te sluiten en in de toekomst belangrijk te worden voor het eerste team."

Oppegard kijkt kritisch tegen zijn eigen spel aan na afloop van de wedstrijd van maandagavond tegen Jong Utrecht. Het team van Ruud van Nistelrooy liep tegen een 2-1 nederlaag aan. "Ik denk dat ik beter kan dan ik heb laten zien. Ik had meer kansen kunnen creëren."

De Noor kan terugkijken op de goede voorbereiding. "De laatste weken ben ik niet veel meer bij de A-selectie geweest en speel ik vooral hier. Toch put ik wel vertrouwen uit afgelopen zomer." Oppegard is dit seizoen een vaste waarde in Jong PSV, hij speelde elke wedstrijd en gaf tot zover één assist.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

Sunday 3 October 2021
20:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›