Sneijder: ''Ik hoef het niet per se te weten, maar de supporters wel''

0
Sneijder: ''Ik hoef het niet per se te weten, maar de supporters wel''

Wesley Sneijder zet vraagtekens bij de communicatie van PSV over toptalent Mohamed Ihattaren. De aanvallende middenvelder is uit de selectie gezet, maar er is niet bekendgemaakt voor hoelang.

De speler meldde zich ziek bij PSV met oorklachten, maar was wel fit genoeg om een bezoekje te brengen aan zaakwaarnemer Mino Raiola. Jan Boskamp is duidelijk: "Als het waar is wat ik gelezen heb, dan kan dat natuurlijk niet. Dan ben je ook verkeerd en moet je dat ook toe kunnen geven. Het is zo'n talent, ik vind het zonde als het naar de filistijnen gaat. De beste oplossing is dat hij naar een andere club gaat."

Wesley Sneijder denkt dat het een kwestie van tijd is voor Ihattaren vertrekt. "Ik denk niet dat hij hier nog langer welkom is. Wat ik graag van PSV zou willen zien: wees duidelijk. Je zet iemand uit de selectie, maar dat kan ook voor onbepaalde tijd zijn. Wij weten helemaal niets. Ik hoef het niet per se te weten, maar de supporters wel. Er zijn zoveel mensen die PSV een warm hart toedragen", besluit de analist bij RTL7.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

Sunday 3 October 2021
20:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›