Van Ginkel plaatst kritische noot: ''Had misschien niet gehoeven''

0
Van Ginkel plaatst kritische noot: ''Had misschien niet gehoeven''

Marco van Ginkel genoot woensdagavond van PSV en de 5-1 overwinning op Galatasaray. Voor de camera was zijn glimlach duidelijk merkbaar. "Topavond, als je de eerste leg wint met 5-1 thuis dan ga je er heel lekker in."

Voor de supporters in eigen huis was het ook genieten, zo zag Van Ginkel. "Je ziet het publiek voor de eerste wedstrijd weer, dit is een mooie beleving en een hele mooie sfeer."

De middenvelder zag dat de Turken weinig te vertellen hadden vanaf het begin. "Eigenlijk niet, je maakt de eerste helft ook die twee goals natuurlijk. Dan geven we die 2-1 weg, wat misschien niet gehoeven had. Uiteindelijk, met een paar wissels erbij dat je ook nog die 4-1 en 5-1 maakt, dat is een heel lekker gevoel."

Van Ginkel zelf moest na een ruim uur het veld verlaten. "Op zich ging het nog wel, maar voor de komende weken misschien. En het is goed dat ook meerdere jongens minuten maken. Het is weer lekker om op het veld te staan, je ziet de sfeer. Hier leef je voor, mooi om mee te maken", aldus Van Ginkel.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

Sunday 3 October 2021
20:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›