Transfer aanstaande? ''Ihattaren krijgt zetje richting de uitgang''

1
Transfer aanstaande? ''Ihattaren krijgt zetje richting de uitgang''

Het ziet er nog niet naar uit dat Mohamed Ihattaren weer in de plannen van trainer Roger Schmidt voorkomt, zo is ook Voetbal International opgevallen. Volgens verslaggever Stef de Bont zat er dinsdag 'geen enkele liefde' in de woorden van de trainer over zijn pupil.

Ihattaren lijkt weer genoegen te moeten nemen met een bijrol. "Ook nu is er geen enkele aanleiding om te denken dat hij vandaag tegen Galatasaray zal starten", schrijft de journalist. "Een nieuwe zomer, nieuwe kansen. Maar geldt dat ook voor Ihattaren?"

"Binnen zijn tactisch strijdplan is de pleintjesvoetballer Ihattaren een dissonant", vervolgt De Bont. "Maar vooral die laatste woorden dreunen na. Tactisch, mentaliteit, motivatie. Indirect zegt Schmidt dat deze Ihattaren niet goed genoeg is voor het voetbal dat hij wil spelen."

Het is nog maar de vraag of Ihattaren bij PSV blijft. "De transfermarkt is nog ruim een maand geopend en nu weet heel Nederland hoe Schmidt over zijn aanvaller denkt. Daarmee geeft de Duitser, misschien wel bewust, Ihattaren een volgend zetje richting de uitgang. De komende weken worden cruciaal voor de relatie PSV-Ihattaren."

1 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 21 Jul 2021 om 13:01
    Ihattaren heeft ook een probleem met motivatie en discipline, zoveel is ondertussen wel duidelijk. Maar de conclusies die hier getrokken worden zijn wel heel suggestief en vergezocht. Als hij niet de beste optie is voor een van de posities waar hij kan spelen dan start hij niet. In de oefenwedstrijden was zijn inbreng geen verbetering. Simpel, laat hem zichzelf eerst maar eens bewijzen.
Saturday 14 August 2021
18:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›