Buitenlandse media lyrisch: ''Dumfries is de sensatie van het EK''

0
Buitenlandse media lyrisch: ''Dumfries is de sensatie van het EK''

De buitenlandse media is lyrisch over Denzel Dumfries. Na zijn goede optreden tegen Oekraïne was de PSV-verdediger ook tegen Oostenrijk een van de revelaties bij het Nederlands elftal.

"Hij speelde wederom een grand match", schrijft L'Equipe. "Zoals gebruikelijk racete de rechtsback van PSV over de flank. Hij is op dit moment een van de revelaties van het toernooi."

Ook het Spaanse El Mundo Deportivo is enthousiast. "Dumfries is tot nu toe een van de sensaties van het EK. Depay is opnieuw beslissend, maar miste ook een kans door de bal op onbegrijpelijke wijze over te schieten. Maar daarna stond hij weer op en lanceerde een verwoestende counter."

Marca richt zich juist op bondscoach Frank de Boer. "Wie stelt Frank de Boer nu nog ter discussie?", schrijft de krant uit Madrid. "Oranje gaat naar de achtste finale. Zonder echt te schitteren, maar met een speelstijl die de kwaliteiten van een groep jonge spelers naar boven brengt. Met drie verdedigers spelen geeft je een foutmarge. De Boer weet wat hij doet."

 

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

Saturday 14 August 2021
18:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›