Dumfries leeft mee: ''Het zal een harde klap voor hem zijn''

2
Dumfries leeft mee: ''Het zal een harde klap voor hem zijn''

Donny van de Beek kan door een blessure een streep door zijn EK-deelname zetten. Tijdens een persconferentie vanochtend ging Denzel Dumfries in op het wegvallen van Van de Beek. 

"Het is natuurlijk balen, je werkt met elkaar toe naar het toernooi en Donny is onderdeel van de groep. We weten met z'n allen hoe erg je erbij wil zijn natuurlijk, dus we leven enorm met hem mee," zegt Dumfries tegenover de camera van de NOS tijdens de persconferentie voorafgaand aan de training van het Nederlands elftal. 

"Het zal een harde klap voor hem zijn'', vervolgt Dumfries. Hoewel Van de Beek dus niet mee zal doen op het EK, staat de PSV-rechtsback hoogstwaarschijnlijk een basisplaats te wachten in het team van Frank de Boer. 

Het Nederlands elftal speelt zijn eerste wedstrijd op zondag 13 juni om 21:00 tegen Oekraïne. Naast Dumfries zitten ook PSV'ers Malen en Gakpo bij de selectie. Maar waar Malen naar alle waarschijnlijkheid op de bank gaat plaatsnemen, zou Gakpo zelfs op de tribune moeten zitten. 

2 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 8 Jun 2021 om 21:14
    Van de Beek had blijkbaar al langer klachten. Als dat echt zo is is het een grote egoïstische lul. Die plek had dus voor een fit iemand kunnen zijn. Maar goed de Boer had dat ook moeten weten.
  • 8 Jun 2021 om 17:52
    Gakpo kan ook beter afhaken. Krijgt toch geen kans van die eigenwijze lulhannes van de Boer
Saturday 14 August 2021
18:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›