Schmidt begripvol: ''Of hij tegen PEC kan en wil spelen?''

0
Schmidt begripvol: ''Of hij tegen PEC kan en wil spelen?''

Roger Schmidt kan donderdag tegen PEC Zwolle een beroep doen op Eran Zahavi. De aanvaller ontbrak zondag tegen Willem II vanwege een overval op zijn gezin bij diens huis in Amsterdam.

"Ik denk dat de omstandigheden voor zich spreken...", aldus Schmidt geciteerd door Voetbal International. "Het is een buitengewone situatie voor Eran en zijn vrouw en kinderen. Het is niet makkelijk om daarmee om te gaan. Godzijdank is er niets ergers gebeurd."

"Hij heeft gisteren al meegetraind met de groep. Dat heeft me niet verrast, ik heb natuurlijk veel contact gehad met hem", vervolgt Schmidt. "Nu kijken we dag voor dag wat het beste is voor hem en voor zijn gezin. Welke beslissing hij ook neemt: het ligt volledig bij hen, ze krijgen onze maximale support. Of hij tegen PEC kan en wil spelen? Dat gevoel kreeg ik gisteren wel, ja. Vandaag praat ik weer met hem."

Schmidt laat Zahavi vrij in diens keuze. "Het is in mijn ogen ook goed om naar de toekomst te kijken. Je moet uiteindelijk verder, dus op een gegeven moment moet je ook proberen om het normale leven weer op te pakken. Maar nogmaals: het is helemaal aan Eran en zijn familie."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

Saturday 14 August 2021
18:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›